the gym houten

small group

Wat is een small group les?

Een small group is een les waarbij je met maximaal 10 mensen samen sport onder begeleiding van een personal trainer. De personal trainer zorgt ervoor dat je tijdens de les de oefeningen goed uitvoert en geeft je aanwijzingen. Small Group heeft de gezelligheid van samen sporten maar niet het massa gevoel van een sportschool. Tevens bouw je aan een groepsgevoel waarin motivatie blijft hangen.

Wat wordt er getraind?

In het algemeen wordt het hele lichaam getraind op conditie en kracht. Naast dat we verschillende circuit-vormen (aantal oefeningen achter elkaar) doen, worden er ook specifieke krachtoefeningen uitgelicht die belangrijk zijn voor het lichaam. Hiermee zorg je ervoor dat het lichaam beter kan functioneren in het dagelijks leven, denk aan rompstabiliteit. De specifieke krachtoefeningen worden dan door de personal trainer uitgelegd.

Voor wie is het?

De Small Group is voor iedereen toegankelijk vanaf 18 jaar. Het maakt niet uit welk niveau je hebt want dit wordt aangepast aan de mogelijkheden die op dat moment haalbaar zijn. 

Wanneer is het?

De Small Group trainingen worden gegeven op maandag, woensdagavond en vrijdagochtend. Je kunt je hiervoor opgeven wat gaat via een app (Sportbit) die wij als The Gym gebruiken.

Welke doelen worden gehaald?

De doelen die worden bereikt is voor een ieder verschillend. In het algemeen merk je na een periode dat je sterker wordt en dat de conditie beter is. Je merkt ook dat de oefeningen beter gaan en/of zwaarder kunnen. Maar naast deze doelen is het plezier om met een groep te sporten ook een motivatie en doel om aan een goed en gezond lichaam te werken.

Dit moet je proberen!

Work

the gym houten

WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP

tEL:

0624737444 (Martin)
0638249517 (Ron)

MAIL:

thegymhouten@outlook.com

ADRES:

Lange Schaft 5C
3991 AP Houten