the gym houten

over ons

Onze motivatie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Waarom je kunt rekenen op ons? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focussen op het beste resultaat. Onze Gym, daar waar wij trots op zijn!

Ik sport al ruim 1,5 jaar bij Ron in de smalle group trainingen. De oefeningen zijn erg gevarieerd, van kracht tot conditie. Geen week is hetzelfde en dat maakt het zo leuk! 

Ron is enthousiast, kundig en zorgt voor een positieve sfeer. Hij neemt ook de tijd om individuele aandacht en feedback te geven, zodat de uitvoering van de oefeningen nog beter is. Ik ga er met veel plezier naartoe en het zorgt ervoor dat mijn lijf sterk is en klachten minder kans krijgen.

wie zijn wij?

 

Ik ben Ron van Lamoen, ik werk al meer dan 30 jaar in de fitnessbranche en ben 5 jaar ZZP’er Personal Training. Na het behalen van mijn CIOS-diploma heb ik als sportinstructeur gewerkt bij defensie (militaire dienstplicht). Na de dienstplicht heb ik mij verder ontwikkeld in de krachtsport met verschillende cursussen en opleidingen zoals de Master KettleBell trainer, Mylogenics behandelaar en Vitaliteitscoach. Naast mijn personal training activiteiten geef ik ook Judolessen voor judovereniging Groot Houten.

Ik ben Martin Kocken, ik werk al 10 jaar als Personal Trainer waarvan 3 jaar bij de politie in Amsterdam en 7 jaar zelfstandig en vanaf 2020 ook in The Gym Houten.

In 2009 heb ik verschillende fitness gerelateerde opleidingen gevolgd, zoals Fitness Trainer level 1, 2 en Master, Medische fitness en Personal Trainer. In 2013 en 2014 heb ik de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde gevolgd en met succes afgerond. Als laatste heb ik in mei 2019 de opleiding Calisthenics Trainer A afgerond en in januari 2020 Calisthenics Trainer B.

Work

the gym houten

WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP

tEL:

0624737444 (Martin)
0638249517 (Ron)

MAIL:

thegymhouten@outlook.com

ADRES:

Lange Schaft 5C
3991 AP Houten