the gym houten

personal training

Wat is personal training?

Personal Training, het woord zegt het… “Persoonlijke Training”.

Bij ons in The Gym Houten gaat het echter verder dan alleen Persoonlijke Training, we coachen namelijk je leefstijl.

Dat betekent dat we je begeleiden bij, natúúrlijk het sporten en daarnaast ook je eetpatroon en leefwijze.

De mensen komen met allerlei verschillende motieven bij ons, zoals afvallen, maar ook aankomen…. Verder willen sommigen zich fitter voelen of willen ze verder revalideren na een blessure. Sterker worden en spiermassa opbouwen komt ook veel voor.

Ook wij zijn een stok achter de deur voor die persoon die weet dat sporten en gezond leven goed is, maar daar zelf niet aan toe komt. Om wat voor reden dan ook, en daar hulp bij wil hebben. We brengen het plezier (terug) in de sporten, waardoor je ook beter gemotiveerd blijft om door te gaan.

“Je hebt een bepaald leefpatroon en je zou die graag willen veranderen.

Je weet wat je anders wil, alleen lukt het niet om dat zelf te doen”

Wat wordt er getraind?

Onze leden zijn divers, hierdoor hebben we veel ervaring. Wij, Ron en Martin, hebben samen ruim 20 jaar ervaring op het gebied van Persoonlijke Begeleiding.

We trainen vooral op kracht, spieropbouw en interval conditie.

Wij geloven sterk in het ontwikkelen van spieren om af te kunnen vallen, fitter en gezond(er) te worden. Langdurige cardio, zoals hardlopen, doe je alleen wanneer je het echt leuk vindt. Voor het afvallen van vetmassa is dat niet nodig.

Wanneer is het?

Personal Training kan op ieder moment in de week plaatsvinden. We maken met iedereen individuele afspraken, zodat het bij ieder van ons in de agenda past.

Je hebt ook altijd een vaste coach, zodat deze je goed leert kennen en de trainingen per direct kan aanpassen als dat nodig is.

Welke doelen worden gehaald?

Bij ons kun je terecht als je écht iets wilt veranderen aan of bij jezelf. 

Als dat het geval is, kun je zeker bij ons terecht! Een eerste kennismaking is uiteraard gratis en maken we graag tijd voor. Tijdens deze kennismaking geven we al aardig wat tips mee om zelf alvast een start te maken met de veranderingen. Vaak is het in het begin vooral bewustwording van de huidige situatie. Tijdens de kennismaking kijken we of er een “klik” is van beide kanten en besluiten we of we iets voor elkaar kunnen betekenen en eigenlijk is dat altijd wel zo.

Hoe ziet Personal Training er uit bij The Gym Houten en is het wat voor jou?

Work

the gym houten

WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP

tEL:

0624737444 (Martin)
0638249517 (Ron)

MAIL:

thegymhouten@outlook.com

ADRES:

Lange Schaft 5C
3991 AP Houten