The Gym Houten

body-proof

body-proof

BODY-PROOF richt zich op Calisthenics trainingen. Het woord Calisthenics komt uit het Grieks en betekent “mooie kracht”. Kort gezegd is Calisthenics het trainen met eigen lichaamsgewicht. Indien het eigen lichaam alleen niet uitdagend genoeg meer is, komen er gewichten bij om het uitdagender te maken. 

Calisthenics is een fantastische sport waarmee het gehele lichaam getraind wordt. Het lichaam “leert” om goed te bewegen en te functioneren, hierdoor ontstaan er in het dagelijks leven minder snel lichamelijke klachten. Dit komt omdat de oefeningen meerdere spiergroepen tegelijk traint. 
Op deze manier word je “Mind-Muscle connection” geoptimaliseerd en werken verschillende spiergroepen beter samen.

Meer lezen over Body-Proof? Check de website via onderstaande link.

Kom een keer meetrainen en ervaar hoe het is!

Make a Change

wat is body-proof?

BODY-PROOF is het bedrijf van Martin, hij vertelt hier graag meer over:

“Ik ben rond 2014 in aanraking gekomen met Calisthenics. Dit vond ik zo interessant dat ik het zelf ook, naast de traditionele krachttraining, ben gaan beoefenen. Het trainen met eigen lichaamsgewicht is super effectief. Je wordt er heel sterk van en als je je voeding op orde hebt, kun je er ook een strak en atletisch lichaam van krijgen. Ik zelf ben het levende voorbeeld.

 

Calisthenics is niet alleen effectief om een goed uitziend lichaam te krijgen, maar zeker ook bij het ouder worden. Als je ouder wordt, krijg je onherroepelijk te maken met slijtage en spierafname. Daarnaast kunnen er ook allerlei ongemakkelijkheden optreden zoals pijntjes en (kleine) blessures. Je krijgt last van je lijf. Met Calisthenics kun je deze klachten echt effectief verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Dit komt omdat je lichaam “leert” (Mind-Muscle connection) om goed te bewegen en de goede spieren/spiergroepen samen te gebruiken bij verschillende bewegingen, zoals bukken en tillen, die we in het dagelijks leven heel erg vaak doen.”

Volg ook de socials van Body-proof

Work

the gym houten

WIJ NEMEN GRAAG CONTACT MET JE OP

tEL:

0624737444 (Martin)
0638249517 (Ron)

MAIL:

thegymhouten@outlook.com

ADRES:

Lange Schaft 5C
3991 AP Houten